Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum rond 14°. Overdag zonnige perioden, afgewisseld door wat stapelwolken of sluierbewolking. Het blijft droog.… twitter.com/i/web/status/1…

Win een wethouder als vrijwilliger

Elke inwoner van Horst aan de Maas kan op de website van de gemeente een vrijwilliger om hulp of ondersteuning vragen. Deze hulpvragen kunnen uiteenlopen van hulp bij vervoer, gezelschap en een kopje koffie tot begeleiding van een kind met een beperking bij een voetbalvereniging. Het is daarnaast ook mogelijk om je eigen talent aan te bieden aan een ander.


Op dinsdagochtend 28 juni is de officiële aftrap van www.horstaandemaasvoorelkaar.nl. Op de Horster weekmarkt promoten medewerkers van Synthese, gemeente Horst aan de Maas en diverse vrijwilligersinstellingen de nieuwe website. Potentiële vrijwilligers kunnen zich er live aanmelden en mensen en organisaties met een vrijwilligersklus kunnen die ook aanmelden. Tussen 11.00 en 12.00 uur vormen wethouders Birgit op de Laak en Ger van Rensch het speciale promo-team, voor meer informatie over de nieuwe website, vrijwilligerswerk én gewoon voor een goed gesprek. 

Vrijwilliger worden? Meld je aan op www.horstaandemaasvoorelkaar.nl. Elk talent is welkom! De 50e aanmelding krijgt een waardebon voor een heerlijk etentje.
Heb je een vrijwilligersklus? Meld ‘m ook aan op de website. Wie weet komen wethouders Birgit Op de Laak en Ger van Rensch wel helpen. Onder alle aanmeldingen wordt de hulp van een van de wethouders verloot.


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)