Menu

Twitter feed Reindonk

Wittenhorst: keeper beste speler van wedstrijd

15 oktober 2017

Als de doelman van Wittenhorst de beste man van het veld is in de wedstrijd tegen Venlose Boys, dan was het spel triest. Er zat geen beleving in het spel, met daarbij dat de simpelste ballen niet naar een medespelers konden gespeeld worden.

Wittenhorst kwam in de 7e minuut op voorsprong: Kevin van Asten waagde vanaf zo'n meter of 20 op de zijlijn een voorzet. De bal verdween in de linkerkruising, 0-1. Vanaf dit moment waren het de Venlonaren die de wedstrijd bepaalden.
Het was vaak aan doelman Sjors Witt te danken dat de rust met deze tussenstand werd bereikt.

De supporters van Wittenhorst hadden na de rust een fanatieker elftal verwacht, maar het lukte deze zondag van geen kanten. Ook de wissels aan de zijde van Wittenhorst konden het tij niet keren. De Venlonaren bleven voor de verdiende gelijkmaker gaan, en in de 70e minuut was het Jerry Schluter die het juiste tikje gaf, 1-1.

Met nog 20 minuten op de klok kon het weer alle kanten op. De Venlonaren kwamen eerder in aanmerking voor de winst dan de Horstenaren. Het laatste fluitsignaal van de goed leidende scheidsrechter was het enige positieve punt voor Wittenhorst. Eindstand 1-1.


© 2018 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)