Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum 13°. Overdag zonnige perioden en stapelwolken. Tegen de avond vanuit het Z.W. enkele regen- of onweersbuien. Max. 26°. Wind: O 2-3

Wittenhorst laat punten liggen

14 mei 2017

Twee periodekampioenen stonden in Schaesberg tegenover elkaar. Voor Wittenhorst was er wel degelijk iets te halen, want bij een punt zouden de Horster voetballers als hoogstgeplaatste team in poule 2 terechtkomen met twee thuiswedstrijden als voordeel. Het mocht echter niet zo zijn.

In een matig en zouteloze wedstrijd van Wittenhorst-kant wist de thuisclub een 3-2 zege behalen. Aan de kant van Schaesberg was Jonkers de grote man. Hij nam alle doelpunten voor zijn rekening. Voor Wittenhorst was Michiel Hanssen twee keer trefzeker.

Beide teams kregen kansen op meer, vooral de mogelijkheid in de extra tijd van Bart Spreeuwenberg had de gelijkmaker moeten opleveren.

Eersteklasser Wittenhorst start donderdag 18 mei in de nacompetitie met een wedstrijd tegen Alverna uit het Gelderse Wijchen, de nummer 13 van de Hoofdklasse A. Andere tegenstanders in de poule zijn EDO Haarlem (21 mei) en Goes (25 mei). De winnaar van de poule speelt met de twee andere poulewinnaars een driekamp voor een plaats in de hoofdklasse. Het nacompetitieprogramma is nog onder voorbehoud.


© 2018 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)