Menu

Twitter feed Reindonk

Wittenhorst op kampioenkoers!

15 april 2019

Een overtuigende overwinning tegen FC Cranendonck, maar dit was helaas niet terug te zien in de uitslag. Wittenhorst won met 0-2 en kan door deze overwinning de volgende competitiewedstrijd al kampioen worden.

De dames uit Horst zijn de eerste helft de baas op het veld en weten vele kansen te creëren. Toch moeten we wachten tot de 28e minuut voordat het eerste doelpunt valt: Na een snelle rush van Carin Vissers, zet ze de bal voor en schiet Sanne Janssen de bal in het doel: 0-1.

Na rust pakt Wittenhorst de wedstrijd weer op en verdubbelt al snel de voorsprong. Op aangeven van Janssen is het nu Vissers die weet te scoren: 0-2. Had Cranendonck in de eerste helft nog een paar kansen, nu volgt een wedstrijd met eenrichtingsverkeer naar het doel van Cranendonck en merkwaardige momenten van de slecht fluitende arbiter. Rare beslissingen en overtredingen die niet bestraft worden. Echter houden de dames van Wittenhorst hun hoofd erbij en spelen de wedstrijd zakelijk uit.

Wittenhorst kan op zondag 5 mei kampioen worden. Als de thuiswedstrijd tegen Sporting Peel en Maas gewonnen wordt, dan kan de concurrentie ons niet meer in halen. Maar eerst gaat de focus op de aankomende bekerwedstrijd. Op dinsdagavond 23 april spelen we de halve finale tegen Rood Wit ’62 (2e klasse) uit Helmond.

Foto van de 0-1: Sanne Janssen scoort op aangeven van Carin Vissers.


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)