Menu

Twitter feed Reindonk

Wittenhorst VR1 – SVC 2000 VR1: 3-2

1 november 2017

Wittenhorst VR1 deed in de vijfde competitiewedstrijd van de eerste periode goede zaken tegen SVC 2000 VR1.

De gasten uit Roermond begonnen sterk aan de wedstrijd. Binnen 3 minuten zette Jolie Snijders de gasten op voorsprong zodat Wittenhorst een antwoord moest vinden op het goede begin van SVC 2000. Na een omzetting op het middenveld begon het bij Wittenhorst ook beter te lopen. Aanvoerster Judith Driessen maakte de stand weer gelijk door een bal prachtig binnen te koppen uit de corner van Kris Wijnhoven.

Na een half uur kwamen de gasten toch weer op voorsprong door een doelpunt van Sara Schilperoort. Wittenhorst kreeg in de 40e minuut een mooie kans met een prachtig ingeschoten bal van Kris Wijnhoven, maar die belandde op de kruising. Toch werd het voor rust nog gelijk. SVC 2000 beging een overtreding in het strafschopgebied waarop scheidsrechter Cortenbach naar de stip wees. Michelle de Wit schoot de bal prima in de hoek en zette zo de ruststand op 2-2.

Wittenhorst kwam duidelijk beter uit de rust. Een kans voor Isa v.d. Sterren op aangeven van Sanne Janssen werd niet benut maar 10 minuten na rust was het diezelfde Isa v.d. Sterren die de 3-2 op het scorebord schoot. SVC 2000 kon niet meer echt gevaarlijk worden in de tweede helft zodat Wittenhorst de wedstrijd als team goed uit kon spelen.

Wittenhorst heeft nu 15 punten uit 5 wedstrijden en lijkt af te stevenen op de eerste periodetitel. Volgende week wacht de uitwedstrijd tegen Brunssum VR1, de nummer 10 uit de competitie.

Scoreverloop:
3e min. 0-1 Jolie Snijders
12e min. 1-1 Judith Driessen
32e min. 1-2 Sara Schilperoort
44e min. 2-2 Michelle de Wit
54e min. 3-2 Isa v.d. Sterren

Bron: Wittenhorst VR1


© 2018 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)