Menu

Twitter feed Reindonk

Wittenhorst VR1 buigt achterstand om

11 oktober 2017

Zondag 8 oktober speelde het Wittenhorst Vrouwen-1 team tegen de hekkensluiter uit Montfort. Na een 2-0 achterstand toonden de dames uit Horst veerkracht en pakten ze de overwinning met klinkende cijfers. 2-5.

Het team uit Horst begon niet scherp aan de wedstrijd. In de de vijfde minuut werd een aanval van Montfort gestopt door een overtreding in het strafschopgebied. De penalty werd door de thuisploeg benut waardoor de score werd geopend. Binnen 20 minuten werd het matige spel van Wittenhorst nogmaals afgestraft door Montfort. 2-0.

Hierop toonden de dames uit Horst veerkracht en werklust. Sanne Janssen opende de score voor Wittenhorst na een mooie soloactie: 2-1. Vervolgens maakte Sanne op aangeven van Kris Wijnhoven ook de gelijkmaker. Vlak voor rust kwam Wittenhorst op voorsprong. De 2-3 werd tegen de touwen gewerkt door Kris Wijnhoven.

Na de thee bepaalde Wittenhorst het spel in Montfort. Het harde werken werd beloond met nog 2 doelpunten. Spits Maud Vermazeren scoorde het volgende doelpunt. Sanne Janssen maakte een kwartier voor het einde haar derde doelpunt van de dag en zette daarmee de eindstand op 2-5.

Zondag 15 oktober wordt in Horst de strijd gestreden tussen de nummer 1 en nummer 2 uit de 3e klasse E, Wittenhorst VR1 (2e) – Schaesberg VR1 (1e). Beide teams hebben 9 punten uit 3 wedstrijden, Schaesberg heeft een beter doelsaldo. De wedstrijd begint om 11.45 uur op Sportpark Ter Horst in Horst.

Verslag: Wittenhorst


© 2018 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)