Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum ± 1° met lokaal vorst a/d grond. Ook kans op een nevel- of mistbank. Overdag zonnig en droog. Max. 14°. Wind: OZO 2 Bft.

Wittenhorst VR1 pakt periodetitel

14 november 2017

De dames uit Horst wonnen zondag overtuigend in Eindhoven van DBS en sleepten daarmee de eerste periode binnen.

Door: rksv Wittenhorst

In de eerste 10 minuten is Wittenhorst niet scherp. DBS komt eenmaal voor de goal en weet deze kans ook direct te benutten: 1-0. Wittenhorst begint dan pas aan de wedstrijd en loopt voor rust nog uit naar 1-4 met een zuivere hattrick van Sanne Janssen, die een geweldige wedstrijd speelde.

Na rust begint DBS goed aan de tweede helft en weet dan ook weer een beetje terug te komen in de wedstrijd. Echter hebben de Eindhovenaren tweemaal een vrije trap nodig om gevaarlijk te worden. Beide vrije trappen worden goed binnen geschoten. Diep in de blessuretijd loopt Wittenhorst nog uit naar een comfortabele 3-7 overwinning.

Wittenhorst staat bovenaan in de 3e klasse E. 7 competitiewedstrijden gespeeld en 7 gewonnen. Een bijzondere prestatie, beloond met een periodetitel. Komende zondag gaat de competitie onverminderd verder. Wittenhorst speelt dan om 11.45 uur thuis tegen ZSV VR1 op Sportpark Ter Horst.


© 2018 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)