Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum 12 à 14°. Overdag is het opnieuw zonnig en droog met hooguit wat dunne sluierbewolking. Het wordt met 31° t… twitter.com/i/web/status/1…

Wittenhorst VR1 wint van hekkensluiter

1 mei 2018

Het eerste damesteam van Wittenhorst behaalde in de wedstrijd tegen hekkensluiter SNA/MBC/EVV VR1 een ruime overwinning. Eindstand: 6-2.

Wittenhorst begon sterk aan de wedstrijd en beloonde zichzelf binnen een kwartier met twee doelpunten. Sanne Janssen tekende voor beide doelpunten. Na een geweldig eerste kwartier nam Wittenhorst wat gas terug. SNA werd niet echt gevaarlijk. Toch kregen ze vijf minuten voor rust een kansje en wisten deze ook te benutten: 2-1. De dames uit Horst gaven na dit doelpunt weer extra gas en Sanne Janssen tekende voor rust nog voor een zuivere hattrick. Gwen van Rijt scoorde op slag van rust de 4-1, maar de goed leidende scheidsrechter Reijnders keurde het doelpunt terecht af vanwege buitenspel.

Na rust ging Wittenhorst door met scoren. Nog geen 3 minuten na de thee scoorde Michelle de Wit op aangeven van Sanne. Wittenhorst kreeg in de 2e helft toch nog een doelpuntje om de oren. Aanvoerder Rensie Mom van SNA scoorde de 4-2. Lang konden de gasten niet genieten van het doelpunt. Ymke Wagemans scoorde nog geen vijf minuten later de 5-2.

Vanwege het aankomende programma (4 wedstrijden in 14 dagen) speelde Wittenhorst de tweede helft verder beheerst uit. Toch namen de oranje zwarten geen genoegen met 5-2. In de 90e minuut maakte Ymke Wagemans haar 2e doelpuntje van de dag en zette de eindstand op het bord: 6-2.

Een belangrijke overwinning voor Wittenhorst VR1 in de strijd om de titel. Het is nog steeds ongekend spannend in de 3e klasse E, nog vier teams kunnen kampioen worden.

Door: RKSV Wittenhorst


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)