Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum rond 11°. Overdag is het uitgesproken zonnig en droog. 's Middags zonkracht 6. Het wordt met 28° zomers warm. Wind: O.N.O. 2 Bft

Wittenhorst vrouwen verliezen wedstrijd in eerste helft

22 mei 2018

De uitwedstrijd van Wittenhorst VR1 tegen VV Keer VR1 werd al in de eerste helft beslist. Voor rust stond Keer met 4-0 op voorsprong. Eindstand: 5-1.

Wittenhorst begon niet goed aan de wedstrijd. Dit werd al in de 2e minuut afgestraft door de gasten uit Cadier en Keer: 1-0. Wittenhorst creëerde in het eerste kwartier slechts een klein kansje maar In de 20e minuut scoorde Keer wederom. Goalie Celine Roeffen ruimde de bal achterin op, maar de bal trof de nummer 7 op de rug, waardoor de bal in het doel belandde. Voor rust verdubbelde Keer de voorsprong naar 4-0. In het tweede deel van de eerste helft eiste het zware programma van de afgelopen tijd haar tol. Zowel Kris Seuren als Robin Geurts moesten geblesseerd het veld verlaten.

Na de rust kwam er een beter Wittenhorst naar buiten. Na 7 minuten stond Michelle de Wit na een mooie combinatie oog in oog met de keeper van Keer, maar de bal eindigde in de handen van de keeper. Een kwartier voor tijd liepen de gasten verder uit. Een verspeelde bal achterin werd genadeloos afgestraft: 5-0. Toch maakte Wittenhorst in de slotfase nog een eretreffer. Michelle de Wit rondde een kans subtiel af in de kruising: 5-1.

Zondag 27 mei speelt Wittenhorst VR1 de laatste competitiewedstrijd van het seizoen tegen RKMSV. De wedstrijd wordt gespeeld om 12.00 u op Sportpark Terhorst. Zondag 3 juni start de nacompetitie. Wittenhorst VR1 speelt in Soerendonk tegen de nr. 11 uit de klasse 2G: FC Cranendonck VR1.

Door: RKSV Wittenhorst


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)