Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum rond 14°. Overdag zonnige perioden, afgewisseld door wat stapelwolken of sluierbewolking. Het blijft droog.… twitter.com/i/web/status/1…

Woning in Evertsoord drie maanden op slot

2 juli 2019

Burgemeester Palmen van Horst aan de Maas heeft besloten dat een woning gelegen aan de Helenaveenseweg in Evertsoord drie maanden wordt gesloten. In een inpandige schuur van de woning heeft de politie een groot aantal zaken aangetroffen waarvan bekend is dat deze worden gebruikt bij hennepteelt.

Tijdens de ontdekking door de politie werden in de schuur geen hennepplanten meer aangetroffen. Maar de aanwezige zaken, de hennepresten en de sterke hennepgeur die de politie in en rondom de schuur waarnam, wijzen er duidelijk op dat vlak vóór de ontdekking hennepplanten in de schuur aanwezig waren. Volgens de politie is de kwekerij, waarin bijna 400 hennepplanten hebben gestaan, voor een langere periode in gebruik geweest en hebben drie oogsten plaatsgevonden. Het wederrechtelijk verkregen voordeel dat hiermee is behaald bedraagt naar schatting van de politie € 100.000,-.

Heeft u het vermoeden dat er in een pand een hennepkwekerij, XTC-lab of andere drugs aanwezig is? Meld wat u weet, ook als u twijfelt! U kunt anoniem een melding doen via de telefoonlijn Meld Misdaad Anoniem (0800 – 7000) of contact opnemen met de gemeente Horst aan de Maas (077- 477 977).


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)