Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum rond 14°. Overdag zonnige perioden, afgewisseld door wat stapelwolken of sluierbewolking. Het blijft droog.… twitter.com/i/web/status/1…

WOZ-info woningen via MijnOverheid

Voortaan kunt u het taxatieverslag van uw eigen woning downloaden via de landelijke website www.MijnOverheid.nl. Sinds vorig jaar hebben zich al veel inwoners aangemeld bij MijnOverheid, en krijgen zij hun belastingaanslag digitaal. Nu is ook de informatie over de WOZ-taxatie van woningen in Horst aan de Maas te zien. U hebt hiervoor wel uw DigiD nodig.


Via de website kunt u de berichten van de overheid bekijken. Bijna 40% van de inwoners in onze gemeente maakt al gebruik van MijnOverheid, en zij zien in het onderdeel 'Persoonlijke Gegevens' voortaan ook informatie over het taxatieverslag en kenmerken van hun woning die de WOZ-waarde bepalen. 

Voorheen kon u deze informatie opvragen in het belastingloket op www.horstaandemaas.nl. Dit belastingloket wordt binnenkort opgeheven. Via de website van de gemeente kunt u nog wel bezwaar maken en automatische incasso regelen.


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)