Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum rond 11°. Overdag is het uitgesproken zonnig en droog. 's Middags zonkracht 6. Het wordt met 28° zomers warm. Wind: O.N.O. 2 Bft

Wunschfest in Grubbenvorst

1 juli 2019

Het evenement vindt plaats op 18 augustus 2019

Wunschfest, het festival voor 'de wins vur iddere mins'. 'Welke wens mogen we in vervulling laten gaan?', dat is de vraag die enkele inwoners van Grubbenvorst stellen.

Het Wunschfest vindt op zondag 18 augustus geheel in Tiroler/Duitse stijl plaats. Het openlucht festival staat in het teken van het goede doel. Inwoners van Horst aan de Maas, verenigingen en allerlei overige instanties hebben simpelweg niet altijd de financiële mogelijkheden voor een ‘extraatje’.

Wie een langgekoesterde wens in privésfeer, verenigingsverband of anders heeft kan deze insturen. De ingediende wensen worden beoordeeld door een gemêleerd samengestelde jury.

De ‘party wiese’ wordt ingericht aan de Venloseweg, naast Café Restaurant Beej Toën (De Vonkel). Vanaf 13.00 uur treedt een keur aan artiesten van Limburgse bodem op met een Duitstalig repertoire. Partyband Zugabe zorgt om 20.00 uur voor de afsluiting. Alle artiesten staan pro deo op de bühne om zo hun bijdrage te leveren aan het goede doel.

De totale opbrengst van het evenement komt ten goede van de wensen. Wie en/of wat dat wordt, blijft tot aan de afsluiting van het festival een verrassing.

Wensen indienen kan via wens@wunschfest.nl. Meer info op www.wunschfest.nl.


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)