Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum ± 1° met lokaal vorst a/d grond. Ook kans op een nevel- of mistbank. Overdag zonnig en droog. Max. 14°. Wind: OZO 2 Bft.

Zakelijke overwinning Wittenhorst VR1

7 november 2017

De dames uit Horst boekten zondag een zakelijke 1-3 overwinning op Brunssum VR1, die nu voorlaatste staat in de derde klasse E. 

Door: rksv Wittenhorst

De dames uit Brunssum worden al direct gevaarlijk uit de aftrap. Toch zijn het de oranje zwarten die op voorsprong komen door een doelpunt van Maud Vermazeren, op aangeven van Sanne Janssen. Na dit doelpunt komt Wittenhorst in een moeilijke fase en Brunssum komt dan ook op gelijke hoogte: 1-1. Na iets meer dan een half uur komt Wittenhorst weer beter in het spel en komt dan ook weer op voorsprong door een doelpunt van Michelle de Wit. Vlak voor rust krijgt Wittenhorst een penalty. Michelle scoort feilloos vanaf 11 meter, maar moet de penalty opnieuw nemen. Ook dat was geen probleem, Michelle legt de bal opnieuw in het hoekje en we gaan rusten met 1-3.

Na rust komt Wittenhorst beter in het spel. Er wordt beter gecombineerd tussen de linies en er worden volop kansen gecreëerd. Echter was het vandaag die dag, dat de ballen er niet in gingen. De dames uit Brunssum komen nog een paar keer voor het doel, maar weten ook niet meer te scoren.

Wittenhorst boekt vandaag een zakelijke overwinning tegen, ondanks hun positie, een moeilijke tegenstander. Komende zondag kunnen de dames uit Horst de eerste periode pakken. Bij een overwinning in Eindhoven tegen DBS zijn de dames zeker van de eerste periode.

Scoreverloop:

4e min. 0-1 Maud Vermazeren

18e min. 1-1-

32e min. 1-2 Michelle de Wit

42e min. 1-3 Michelle de Wit


© 2018 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)