Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum rond 11°. In de ochtend zon, na de middag ook enkele stapelwolken. Op de meeste plaatsen blijft het droog.… twitter.com/i/web/status/1…

Zingend met het veer heen en weer

2 juli 2017

De Gemengde Zangvereniging Arcen (GZA) en het gemengd koor Con Brio uit Broekhuizen/Broekhuizenvorst zullen 13 juli ter afsluiting van het seizoen gezamenlijk een miniconcert geven. De Maas en de veerpont zijn hierbij de verbindende factoren.

Om 19.15 uur zal Con Brio vanaf Broekhuizen de overtocht over de Maas maken naar Café de Hertog Jan Proeverij in Arcen. Tijdens de overtocht zal het koor onder leiding en begeleiding van dirigent Marcel Kuepers enkele vlotte Ierse liederen ten gehore brengen.

Beide groepen treffen elkaar in de proeverij, waar na een korte bijeenkomst door Gemengde Zangvereniging Arcen onder leiding van dirigent Cornelia Burgers een lied wordt gezongen. Nadat ook Con Brio een lied heeft gezongen zullen beide koren rond 20.30 uur gezamenlijk met het veer naar Broekhuizen varen. Tijdens deze tocht is het de beurt aan GZA om een of meerdere stukken te zingen.

Tot besluit zullen beide koren in Broekhuizen bij het Maaspaviljoen ook nog enkele stukken zingen, waaronder een gezamenlijk stuk. Ook sopraan Ria Janssen, de partner van dirigent Marcel Kuepers, zingt twee liederen. Bij slecht weer is deze opvoering binnen in de repetitieruimte van Con Brio, bij goed weer buiten op het terras.


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)