Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum rond 13°. Overdag is het zonnig en droog. Er staat een matig briesje uit het N.O. De aangevoerde lucht is e… twitter.com/i/web/status/1…

Zomeravondwandeling

13 juni 2019

Het evenement vindt plaats op 23 juni 2019

Op zondagavond 23 juni om 19.30 uur vindt er een excursie plaats in Nationaal Park De Maasduinen.

De wandeling start vanaf bezoekerscentrum De Maasduinen, Bosserheide 3E in Well. De excursie is gratis en duurt circa 2 uur. Denk aan stevig schoeisel.

Nationaal Park De Maasduinen is een samenwerkingsverband van streekbewoners, IVN Limburg, de gemeentes Bergen en Gennep, Staatsbosbeheer en Stichting het Limburgs Landschap. Om het publiek van de rijkdom aan natuur in de Maasduinen te laten genieten, zijn er overal wandelroutes uitgezet en worden er ook publieksactiviteiten georganiseerd. Het hele jaar door zijn er afwisselende excursies.

In de avonduren is het vaak heerlijk rustig in het nationaal park. De natuur maakt zich op voor de nacht. Tijdens deze laatste uurtjes licht is het heerlijk wandelen. Wanneer het zonnetje laag komt te staan, schittert deze over een van de vele vennen. Dit geeft prachtige vergezichten waar zeker even bij wordt stilgestaan.

Foto (Reindersmeer) Stichting het Limburgs Landschap, Lia Oosterwijk.

Tijdens de laatste uurtjes licht is het heerlijk wandelen bij het Reindersmeer.
Nationaal Park De Maasduinen: “de langste rivierduinengordel van Nederland, ontstaan door water, wind en mens” www.np-demaasduinen.nl


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)