Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum rond 13°. Overdag is het zonnig en droog. Er staat een matig briesje uit het N.O. De aangevoerde lucht is e… twitter.com/i/web/status/1…

Zomermarkt in Broekhuizen

13 juni 2019

Het evenement vindt plaats op 7 juli 2019

Op zondag 7 juli a.s. organiseert Carnavalsvereniging De Krey i.s.m. de lokale Horeca ondernemers een Zomermarkt in het centrum van Broekhuizen.

Op zondag 7 juli a.s. organiseert Carnavalsvereniging De Krey i.s.m. de lokale horeca ondernemers een zomermarkt in het centrum van Broekhuizen.Op en rondom het kerkplein voltrekt zich dan een echte traditionele ouderwetse vlooienmarkt. Tal van bruikbare spullen worden tentoongesteld en diverse spullen zullen per opbod worden geveild. Tevens krijgen alle kinderen uit Broekhuizen en Broekhuizenvorst de gelegenheid om hun speelgoed te verkopen op de kindervlooienmarkt. De vlooienmarkt op het kerkplein zal naar verwachting tot 14:30 uur duren.

De zomermarkt wordt nog eens verder uitgebreid naar het prachtige gedeelte aan de maas. Hier zullen diverse standhouders en lokale ondernemers tot ca. 16:00 uur hun produkten aanbieden.

Als bezoeker kunt u niet alleen genieten van het geweldige uitzicht op de maas, maar bieden alle horecagelegenheden u de mogelijkheid om op de diverse terrasjes de zomermarkt te komen proeven.

"Zin in gezelligheid aan de maas?" kom dan naar Broekhuizen!

De Zomermarkt start om 11:00 uur. De toegang is geheel gratis.

Heeft u interesse om een marktkraam te huren aan de Maas? Kijk dan op de Facebookpagina "Zomermarkt Broekhuizen" of stuur een mail naar zomermarktbroekhuizen@hotmail.com.


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)